زندگی نامه پیتر آبلارد
هک,امنیت,اخبار,اطلاعات,بازی,گیم,game,پک,pack,ورزشی,sport,اسپورت,نرم_افزار, اپلیکیشن,دانلود,فایل, download,اخباربازی,اخبار بازی,سورس,برنامه نویسی,پک های آموزشی,آموزشی
تبلیغات
تدریس خصوصی زبان فرانسوی
تاریخ : 21 شهريور 1396
نویسنده : مهدی سلیمانی

زندگی نامه پیتر آبلارد

%20" target="_blank">

 آبلارد در نزدیکی نانت(شهری در فرانسه فعلی) در منطقه بریتانی (ناحیه‌ای در شمال غرب فرانسه) در ۱۰۷۹م(۴۸۵ش)، در یک خانواده نجیب‌زاده پا به دنیا گشود. باآنکه می‌توانست یک شوالیه ثروتمند  شود این‌گونه زندگی را نپذیرفت و به‌ زندگی علمی روی آورد. خانه را به مقصد پاریس ترک کرد و در آنجا نزد ویلیام شاپویی  (/Champeaux ناحیه‌ای در مرکز فرانسه قدیم) به تحصیل پرداخت، که سر آخر به علت اختلافات تند و تلخ وی مدرسه خود را گشود. سرانجام به‌عنوان عضو مدرسه نوتردام انتخاب شد و آنجا بود که بسیار محبوب و موجب جذب دانشجو از سرتاسر اروپا گردید.  در ابتدا به منطق که دیالکتیک نامیده می‌شد و نیز به متافیزیک گرایش پیدا کرد. وی با مسئله ژرف متافیزیکی یعنی کلی‌ها/universals، یا اشیاء مجرد مواجه و با آن‌ها دست‌وپنجه نرم کرد.  عبارات عام (برای مثال، عدالت، زردی، نرمی) آشکارا وجود دارند، اما آیا  واقعاً این اشیاء مجرد در جهانی غیر فیزیکی، زبرتر یا زیرتر از آن عبارات، وجود دارند؟ آبلارد بر این بود که چنین نمونه‌هایی وجود ندارند و  این ما هستیم که گاهی به‌وسیله واژگانی که برای ویژگی‌های مشترک اشیاء بکار می‌بریم گمراه می‌گردیم . این‌گونه نگاه او ازآن‌پس به  نام‌گرایی/nominalism شناخته شد.

زمانی که به‌عنوان معلم سرخانه هلوئیز/Heloise برادرزاده هفده‌ساله یک پاریسی بنام فولبرت/Fulbert به کار اشتغال داشت رابطه‌ای با وی آغاز که منجر به بارداری هلوئیز گردید. آن‌ها به بریتانی موطن آبلارد گریخته و  در آنجا هلوئیز فرزندش را به دنیا آورد. آبلارد سرانجام با هلوئیز ازدواج کرد و بعدازآن وی را روانه کرد تا راهب شود. عموی وی که از این رسوایی در خشم بود برای حمله و ناسزاگویی و تضعیف او اوباش را بکار گرفت. ازآن‌پس آبلارد رو به صومعه‌ آورد و به راهبی و تدریس پرداخت و این در حالی بود که وی به خاطر تکبر در اندیشه ورزی در میان هم‌قطارانش بسیار نامحبوب بود. به‌ناچار از صومعه‌ای به صومعه‌ای دیگر می‌رفت و به‌شدت نیز درگیر مجادلات کلامی گردید.

در منطق، آبلارد به کشف رابطه بین مقدمات و نتیجه در استدلال‌های استنتاجی نائل گردید. وی ازجمله اولین کسان بود که به سرشت  تألیف ‌لفظی/syntactic اعتبار تأکید می‌ورزید. او خاطرنشان می‌کرد که اعتبار یک استدلال به خاطر  خاصه معنایی/semantic مفاد گزاره‌های آن نیست، بلکه این به علت روابط صوری میان آن گزاره‌ها است.




|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات مرتبط: زندگینامه های فیلسوفان , ,
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
این سایت برای پیشرفت و موفق بودن آینده سازان ایران و استفاده های بهینه برای عامه مردم تهیه شده است پس به خوبی از این مطالب استفاده لازم را ببرید.